Sport

Sport og Fitness Rødekro er blevet medlem af Fitness-Society som giver dig som kunde spændende nye opskrifter, træningstips og artikler hver måned.
Du kan se ovennævnte under "Opskrifter, træningstip og artikler" her på siden eller blive give din mail i centeret så får du automatisk dem tilsendt hver måned.
Dette er en ekstra service som tilbydes alle kunder og er gratis.

Du finder os i sundhedscentret i Rødekro.

Vi tilbyder et bredt udvalg af holdaktiviteter herunder spinning og spændende aerobic hold.
Sport og Fitness har nyt og eksklusivt træningsudstyr til både styrketræning og kredsløbstræning. Udstyret kan tilpasses den enkelte bruger for optimal træning og minimal skadesrisiko.

Fitnesscenteret er indrettet i 600m2 lokaler med tilhørende badefaciliteter (sauna), café område og der er god plads imellem maskinerne.

Centeret er veludstyret med mulighed for at se tv under kredsløbstræningen, samt at høre musik til den øvrige træning.

Sport og Fitness har uddannede instruktører der kan skræddersy individuelle løsninger til alle kundetyper.
Der er mulighed for kostvejledning, og der udarbejdes individuelle træningsplaner med måling af fedt % procent og muskelmasse. Centret er bemandet i hele åbningstiden og der vil løbende være foredrag og arrangementer..

 

 

 

Økonomi:

Omkring finansiering af huskøb er det ofte nødvendigt med et huslån. Er der behov for at løne hurtige penge er det et forbrugslån der skal styres efter. Du kan iøvrigt også få et lån trods RKI - altså hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI.

Det kan der jo være mange grunde til, men hyppigst er det arbejdsløshed der har skylden. Herfra skal lyde en anbefaling at man er medlem af en fagforening som for eksempel Krifa, men som minimum at man er medlem af en arbejdsløshedskasse. En såkaldt a kasse.